I 2020 deltok vi i NM i pølser, og der kan vi være stolte av veldig gode resultater
Vi gikk ut av konkurransen med 4 Gull, en Bronse og Gull i kategorien snadderpølse
- Ost/chili pølse GULL og Gull i snadderpølsekategorien
- Over Oslo pølsa med Ramsløk GULL
- Løkpølse GULL
- Frankfurter GULL
- Torshov pølse Bronse
Det begynner å bli lysere ute og våren nærmer seg, det er da på tide å ta ut grillen
Hjemmelaget pølsebrød kan anbefales til pølsene:
500g hvetemel, 1ss sukker, 1 ts salt, ½ pk gjær, 1 ss smeltet smør, 2,5 dl lunkent vann og 1 stk egg
La det heve ca 1 time på godt lunt varmt sted, rull dem til passe lengde og stek dem på 200 grader, ca 10-12 min
(tips, pølsebrødene kan være like lange som pølsene og med samme form 😊 )
God Vår!