Bestilling gjøres i netthandelen
Her har dere oversikt over sortimentet, priser, bestillinger og dette gir dere også en ordrebekreftelse. 

Mail: [email protected]
TEL: 22093181

Åpningstider:

Mandag – Torsdag: 0600-1500
Fredag: 0600-1500
Lørdag: 0600-1400

Sommertider fra uke 27:
Vi er åpent mandag til fredag: 06-15

Nyheter!

NYHET: Vi har nå kylling wiener! 

Damask Kniver 27 cm & 35 cm

Entrecote fra Uruguay, tint og fryst. Vi har tint Entrecote for å imøtekomme mangelen på norsk storfe i Norge inntil videre 

Entrecoten fra Argentina er ekstra god og marmorert. Litt større i størrelsen og fryst vare. 

God sommer!

GRILLSESONGEN ER HER. RESTAURANTER DRAR FREM SOMMERMENYEN, HAMBURGERE OG PØLSER LIGGER PÅ GRILLENE RUNDT OM I LANDET OG VI STORKOSER OSS I SOLA.

STRØM-LARSEN HAR ALT DU TRENGER TIL GRILLEN! VI ER EKSPERTER PÅ DENNE SESONGEN

Tomahawk på grillen?

Hva med en Cote Boeuf?

De både ser bra ut som "centerpiece" på bordet og smaker fantastisk

Hamburgere for alle

Hamburger med koriander & chili

Hamburger av høyrygg

Klassisk hamburger

Smash burgerboller.
Smash dem på grillen og få den perfekte burgeren av kun 2 ingredienser, storfe og salt.

Sommerens pølser

INSPIRASJON TIL LUKTEN AV GRILLMAT

ENTRECOTE

TOMAHAWK

INDREFILET

SVINEKOTELETTER

Snacks til utekosen

Enten om det er som kos ved siden av mat, ventemat eller snacks ved siden av drikka slår det ikke feil med et fargerikt spekefat. Enda bedre er det når spekematen er kortreist, spesifikt produsert i våre egne lokaler. 

Sommerens barnegleder

Store og små, alle liker god mat. Barn vil også være med på sommerstasen og er ofte glad i mer enn kun grillpølser, selv om det også er helt fantastisk godt . vi har et stort utvalg, også for barn som vil være med på stasen av god mat, grilling og sommervibber

Minipølser

Kyllingspyd

Mini hamburger / sliders


Kyllinglår

Mat for alle

Vegetar

Vegetarpølser med ost og chili

 

Vil du lage din egen burger? Vi har også vegetardeig

Halal

Titt inn på utvalget vårt av HALAL produkter. Her vil du finne alt fra pølser, storfe bacon, og hamburger til kylling og biffer. 

FRITTGÅENDE GRIS FRA SPIKKERUD GÅRD

VI HAR SAMARBEIDET MED SPIKKERUD GÅRD I OVER 10 ÅR. 
PÅ GÅRDEN GÅR GRISENE FRITT I SKOG OG MARK, MEN HAR FULL TILGANG TIL FJØSET NÅR DE MÅTTE ØNSKE DETTE.

GÅRDEN ER DREVET AV VETERINÆREN GURO SOM HAR EN HELT ENORM LIDENSKAP FOR DYRENE SINE OG VELFERD. 

Hvem er vi?

Storfekraft med kraftbein

Oppskrift av Fredrik Strøm-Larsen (Kokk) 

5kg Storfe kraftbein
2 stk hel hvitløk
2 stk gulløk
3stk gulrot
1 stk purre
3 stilker stangselleri
Timian/Rosmarin/Persille (kan sløyfes)
Pepperkorn, Laurbærblad (kan sløyfes)

1.
Skru på ovn på 230 grader varmluft. Spre Kraftbeina ut i en langpanne og dekk lett med olje. Stek i ca 40 minutter til beine har fått en mørk gyllen farge.
2.
Kutt roten av løken og del i 2. Del purre på langs og skyld godt for å fjerne alle urenheter. Kutt deretter grønnsakene i grove biter.
3.
I en stor kasserolle, legg i løken med kutt flaten ned og la den bli brent(Stol på meg, dette hjelper for smaken). Ha i resten av grønnsakene og stek godt.
4.
Når beina er mørk gyllenbrune, ha de over i kasserollen med grønnsakene(hvis det er mye fett i langpannen, hell det av først). Ha litt vann i langpannen og skrap bunnen og hell i kasserollen(det har masse god smak)
5.
Dekk så til beina med vann og bring til et lett oppkok. Så fort det koker, skru ned varmen, ha i urter og la det stå å små boble i minimum 6 timer, helst over natten.
6.
I starten kommer det til å komme mye urenheter til overflaten, skim disse av med en øse for å få en klarere og renere kraft.
7.
Når kraften er ferdig kan du sile av bein og grønnsaker. Reduser kraften videre ca 30% og du har nå en anvendelig kraft som passer perfekt til supper, gryter og braisering. Hvis du ønsker å bruke den til saus kan redusere den med ca halvparten eller til du er fornøyd med smaken, dette passer perfekt til rødvinsaus og peppersaus.
8.
Om du ikke skal bruke kraften med engang egner den seg perfekt til å fryses og kan tas frem når du trenger.

Pølse- og brokkolipasta

Oppskrift av Fredrik Strøm-Larsen (kokk)

2 pakker Bøkerøkt Frankfurter

1 stk Brokkoli

1 pakke parmesan hel

1 pakke Mezzi Rigatoni

Salt og pepper

1 sitron

2 ss Smø

Olje til steking

  1. Kok opp vann til Brokkoli og pasta i separate kjeler.
  2. Kutt ned brokkolien i jevnt store floretter. Bruk også stilken, den er full av smak(kutt den litt mindre for jevnere koketid)
  3. Ha rikelig med salt i vannet i begge kasseroller. Kok brokkoli i ca 5 minutter eller til møre. Sil deretter av vannet og la steame i ca 1 minutt. Ha så over halvparten i en blender og blend til en puré sammen med smør. Reserver resten av brokkolien til servering
  4. Kok pastaen som anvist på pakken
  5. Kutt pølsene i ca 1 cm tykke skiver og stek i en varm panne med olje til gylne.
  6. Når pastaen er ferdig, sil av og bland med brokkolipurée, brokkolibiter, parmesan, ny kvernet pepper og pølsebiter. Smak til med salt, sitronsaft, topp med litt mer parmesan og server.