Lam
Lam (hele stykningsdeler)
- Lammestek hel med ben
- Lammeskank
- Lammebog med ben
- Lammebog uten ben
- Lam Indrefilet Import Fryst
- Lam ytrefilet m/fett egenskåret
- Lam ytrefilet Imp. – Fryst
- Lammeplomme (flatbiff)
- Lam indrefilet Norsk
- Lammebryst u/ben
- Lammenakke m/ben
- Lammesadel
- Lam hele ca 20 kg
- Kidd, 4-7 kg (Kje)
- Lammesider uten ben
- Lam høyrygg u/ben
- Smalahove
Pinnekjøtt og Fårikål
- Pinnekjøtt utvannet
- Pinnekjøtt kokt, 2,5kg pr pk m/kraft
- Pinnekjøtt røkt kokt ca. 2,5 kg m/ kraft
- Pinnekjøtt
- Pinnekjøtt røkt
- Lam fårikålkjøtt
- Pinnekjøtt røkt utvannet
Lam skivet & forberedt
- Lammestek i skiver
- Lammestek uten ben, surret
- Lammebog uten ben i terninger
- Lammebog m/ben i skiver
- Lammekoteletter
- Lammecarre Norsk
- Lammecarre New Zeland Import fryst
- Lammecarre import Irland fryst
- Lamme Spareribs
- Lamme kraftbein Fryst
- Lam Produksjonskjøtt
Røkt, Saltet & Steamet
- Lammebog m/ben saltet
- Lammebog uten ben saltet
- Lammestek uten ben saltet
- Lammestek uten ben røkt
- Lammestek med ben saltet
- Lam hele steamet
- Lammestek med ben Røkt
- Lammebog røkt
- Lammebog røkt
- Lammestek hel med ben Steamet