Tapas/Fingermat
Levering av catering i Oslo: Klikk her for priser og tider
Praktisk:
Endring i antall kuverter må vi ha 4 dager før levering.
NR. 1 (min. 10 pers.)
Varmt:
- Marinerte spareribs
- Hvitløksmarinerte kyllinglår
- Spanske kjøttboller i tomatsaus
- Andouillepølser
- Hvitløksmarinerte scampi
- Spekemat spidd
- 3 sorter ost: Cambozola, Port Salut, Brie
- Soltørkede tomater
- Hvitløksoliven
- Gresk salat
- Sweet & Sour saus
- Aioli
- Loff og smør
Kr. 400,- pp.
NR. 2 (min. 10 pers.)
Varmt:
- Hvitløksmarinerte lammespareribs
- Marinerte oksespidd
- Kyllingspidd med paprika
- Spanske kjøttboller i tomatsaus
- 3 sorter sushi
- Gazpacho suppe
- Chorizo pølse
- Serrano skinke
- Gresk salat
- Sweet & Sour saus
- Aioli
- Foccatia og smør
Kr. 460,- pp.
NR. 3 (min. 10 pers.)
Varmt:
- Pimientos del piquillo
- Empanadillas(innbakt spekeskinke)
- Spanske kjøttboller i tomatsaus
- Marinert lammefilet
- Stekte småpoteter m/aioli
- Calamaris
- Ristet asparges m/seranoskinke
- Manchego ost
- Chilli marinerte blåskjell
- Marinerte reker
- Ristet paprika m/ honning og mandler
- Agurkrulader m/ost
- Aioli
- Tapasbrød
Kr. 460,- pp.
NR. 4 - NOrsk tapas (min. 10 pers.)
Varmt:
- Lammespareribs
- Lammeboller
- Urtemarinerte kyllinglår
- Reinsdyr flatbiff helstekt
Kaldt:
- Gravet reinsdyrfilet
- Lefse m/røkelaks
- Lefse m/gravlaks
- Rakørret i lefse
- Fenalår m/melon
- Jarlsberg m/druer og paprika
- Hvitvinsdampende blåskjell
- Loff og smør
Kr. 445,- pp.
NR. 5 - Amerikansk tapas (min. 10 pers.)
- BBQ spareribs m/sweet and sour dip
- Honningmarinerte kyllingvinger
- Chillimarinerte scampi m/aioli
- Cheese topper poteter
- Strimler av kyllingbryst panert m/urtekrydder og sennepsdipp
- Spanske kjøttboller i tomatsaus
- Aioli
- Salat
- Loff og smør
Kr. 445,- pp.
NR. 6 - Pasta (min. 10 pers.)
- Velg tre typer pasta som serveres med salat, loff, smør og dressing.
- Velg mellom:
– Kyllingpasta i karri
– Lasagne
– Pasta de parma
– Tortelini
– Skinkepasta i tomatsaus
Kr. 290,- pp.
NR. 7 - Fingermat/tapas for enklere anledninger (MIN. 10 PERS.)
- Lefse med røkelaks og eggerøre på spidd
- Lefse med gravlaks og sennepsaus på spidd
- Spekeskinke med melon på spidd
- Chorizzo pølse med melon på spidd
- Lettrøkt skinke med cherrytomat
- Hvitløksmarinerte scampi på spidd
- Stangselleri og gulrot med tzatziki
Kr. 270,- pp
Kaker fra Kristiania Gourmet
Levering, fraktpriser, pant på varmekasser
Kontaktinfo
Epost: bestilling@strom-larsen.no
Telefon: 22 09 31 80
Generelle åpningstider
Mandag-onsdag | 09:30-17:00 |
Torsdag | 09:30-18:00 |
Fredag | 09:00-18:00 |
Lørdag | 09:00-16:00 |
Julens åpningstider
Dato | Åpningstider |
8. desember | STENGT |
9. – 12. desember | 09:30 – 18:00 |
13. desember | 09:00 – 18:00 |
14. desember | 09:00 – 17:00 |
15. desember | STENGT |
16. – 18. desember | 09:00 – 18:00 |
19. – 20. desember | 09:00 – 19:00 |
21. desember | 09:00 – 18:00 |
22. desember | 14:00 – 18:00 |
23. desember | 09:00 – 18:00 |
Julaften, 24. desember | 09:00 – 13:00 |
25. – 26. desember | STENGT |
27. desember | 09:00 – 18:00 |
28. desember | 09:00 – 16:00 |
29. desember | STENGT |
30. desember | 09:30 – 18:00 |
Nyttårsaften, 31. desember | 09:30 – 15:00 |