Strøm-Larsen AS er en spesialforretning for kjøtt med cateringkjøkken og en engros del som leverer til restauranter og kantiner med over 120 års erfaring (1904). Fra vårt eget pølsemakeri og kjøkken leverer vi mat etter tradisjonelle og nye oppskrifter.
Vi lager nesten alle bearbeidede varer selv og har unike produkter. Vi kan svare på hvor alt kommer fra, hva det inneholder, og dyktige fagfolk bedømmer kvaliteten.
I tillegg til å selge råvarer til kunder over disk har vi også egen avdelinger for catering og engros.
Strøm-Larsen er en familiebedrift og idag er det Erik og Jan som driver Strøm-Larsen men mor og far er fortsatt med, Vi er 4 generasjon og 5 femte generasjon er også med i bedriften.
Det hele startet med Ida Strøm og Oscar Larsen som hadde hver sin kjøttforretning på Grunerløkka og Frogner, når de fant hverandre ønsket de å drive en butikk og da falt valget på Grunerløkka av to grunner alle kroppsarbeiderne bodde på østkanten og trengte mere mat og i tillegg måtte alle betale når de hentet varene ikke som på vestkanten der det var vanlig å skrive i bok og få tilsendt regning.