Grillmat catering
Vi har et stort utvalg av grillmat til små og store selskaper. Vi leverer alt fra helgrilling og grillmenyer med kokk, til utleie av griller og grillmat du kan tilberede selv.
Vi har mange GrillmatCateringmenyer og valg som sikrer deg en super kveld med nydelig grillmat og tilbehør.
Prøv også en meny med våre kjøttfulle og hjemmelagde pølser.
Praktisk:
Du kan korrigere menyen inntil 4 dager før grillingen! Kokken kommer ca 1,5-2,5 time før dere skal spise, avhengig av hva grillmenyen er. Vi trenger buffetbord ved grillen til å sette grillmat og tilbehør på, der gjestene forsyner seg selv. Dere trenger også serveringsbestikk til grillmat og tilbehør. Grillmaten vi griller blir lagt opp i alu.former. Flott om det finnes et tak, telt eller parasoll dersom været tilsier det. Kokken griller og legger opp maten slik at alle får forsynt seg en gang.Deretter blir resten av grillmaten etterfylt. Kokken pakker ned sitt utstyr og trekker seg tilbake etter at alt er ferdig grillet. Vi kommer og henter grill og evt embalsje i en av de påfølgende ukedager.
Ved grillmat catering med kokk under 30 personer kommer følgende tillegg:
25-29 personer kr. 800,-
20-24 personer kr. 1600,-
Ved reisevei over 30 minutter,vil det komme på et frakttillegg.
Helgrilling med kokk (min. 30 pers.)
Vi kommer med kokk(er), griller, skjærer opp og legger i foliformer(kan også legge på fat om det avtales). Når maten er servert rydder vi opp og tar med oss alt tilbake samme dag eller henter det en av de første virkedagene etter levering.
Det vi trenger fra dere er 1 bord til å jobbe på og et til å sette frem maten på og serveringsbestikk. Og eventuelt parasoll, telt eller overbygg å stå under ved regn.
Helgrilling av lam med tilbehør, velg grønnsaker, poteter og saus fra listen under
Helgrilling av gris med tilbehør, velg grønnsaker, poteter og saus fra listen under
Helgrilling av vilsvin med tilbehør, velg grønnsaker, poteter og saus fra listen under
Grilling av div. kjøtt, fisk og pølser med kokk
(min. 30 pers.)
Vi kommer med kokk(er), griller, skjærer opp og legger på fat. Når maten er servert rydder vi opp og tar med oss alt tilbake.
Alternativ 1
Vi serverer 3-4 typer marinert eller umarinert kjøtt, evt. 1 sort fisk, og 2-3 typer pølser med tilbehør. Velg kjøtt, grønnsaker, poteter og saus fra listen under
Alternativ 2
Vi griller helt lammelår, hel okse-ytrefilét, hel svinefilét og cevapchichi med tilbehør. Velg grønnsaker, poteter og saus fra listen under
Grillmat Catering med kokk (min. 30 pers.)
Vi kommer med kokk(er), griller, skjærer opp og legger på fat. Når maten er servert rydder vi opp og tar med oss alt tilbake.
Grill Gourmet
Rødvinsbrassert brisket fra Angus Greater Omaha, Dry aged Cote Boeuf, Iberico secreto med tilbehør av stekte småpoteter m/aioli,
mangosalat, urtemarinerte grønnsaker (som grilles), rødvinssaus
Amerikansk barbeque
Hamburger, spareribs, marinerte oksekoteletter, pølser, maiskolber, bakt potet og kryddersmør, Barbecuesaus og salat eller maisstuing.
Gresk grill
Lammeburgere, greske koteletter, souvlaki med kylling, lam, okse eller svin, lammepølser, Tzatziki, gresk salat, briami (ovnsbakte grønnsaker)
Pølse og hamburgergrill
Pølser, hamburgere, salat, marinerte poteter eller potetsalat, hamburgerbrød, lomper, pølsebrød, løk, ketchup og sennep. Se utvalg i pølser i listen under.
Velg mellom disse varene ved grilling
Kjøtt
- Marinert biff
- Trøffelmarinert entrecot
- Lamme entrecot med hvitløk, rosmarin
- Marinert svinefilét
- Marinert kyllingbryst
- Hvitløksmarinert lammelår
- Sommerkoteletter
- Sitronpeppermarinert laks
- Svinekam i urtemarinade
- Grillspidd
Hamburgere
- Hamburgere(enkelt kryddret)
- Hamburgere med chilli og hvitløk
- Torshov burgere
Pølser
- Merquezpølse
- Salsicciapølse
- Habaneropølse
- Over Oslo Pølser med ramsløk(NM gull 2020)
- Blue cheese pølser
- Chorizopølse
- Kreolske chillipølser
- Franske hvitløkspølser
- Lammepølser
- kreolske lammepølser
- Danske grove stekepølser
- Ostepølser med chilli (NM bronsje 2024)
- Ostepølser med bacon
- Frankfurter(NM gull 2020)
- Pale ale m/cheddar og jalapeno (NM sølv 2024)
- Roastbratwurst
- Torshovpølsa
- Brattwurst av økologisk fjellgris
- Grillpølser
Det følger også med lomper, brød, ketchup og sennep.
Tilbehør til grillmat catering
Grønnsaker
Velg et eller to alternativer:
- Salat med dressing
- Gresk salat
- Tzatziki
- Tomatsalat med rødløk og mozarella
- Marinerte grønnsaker
- Ratatouille (varmt)
- Grillsalat(brokoli, cheddar, bacon etc)
- Caprese
Poteter
Velg mellom:
- Fløtegratinerte
- Stekte poteter
- Bakte poteter
- Potetsalat
- Tysk potetsalat
- Marinerte poteter
- Stekte båter av søtpotet, potet og rødløk
SAUSER
Velg mellom:
- Peppersaus
- Rødvinsaus
- Bearnaisesaus
Ønsker dere å grille selv
Villsvin 8-12 kg. eller 18-22 kg.
Helt lam (ca. 20 kg.)
Helt lammelår steamet og marinert
Smågris (ca. 20-25 kg.)
Pattegris (import) 6-10 kg.
Steaming og marinering
Utleie av grill
Bringing og henting innenfor Oslo
Bringing og henting utrenfor Oslo
Alternativ 1 med grilling av diverse produkter
Alternativ 1 med grilling av diverse produkter, men uten tilbehør
Kaker fra Kristiania Gourmet
Kontaktinfo
Epost: bestilling@strom-larsen.no
Telefon: 22 09 31 80
Generelle åpningstider
Mandag-onsdag | 09:30-17:00 |
Torsdag | 09:30-18:00 |
Fredag | 09:00-18:00 |
Lørdag | 09:00-16:00 |