Selskapsmat - Cateringmeny

Praktisk:
Minimum 10 personer.

Alle middager serveres med 4 sorter grønnsaker, saus og poteter.

Alle retter er lagt opp til to serveringer. Kjøtt fra fileter eller plommer kommer helt og skjæres opp av dere hos dere for at dette skal bli best mulig resultat. Steker kommer ferdig oppskåret.

Tilbehør til hovedretter:

Grønnsaker: Velg mellom stekt champignon, stekt småløk. brokkoli, gulrot, blomkål, aspargesbønner med eller uten bacon eller om dere har andre ønsker.

Til vilt anbefaler vi ofte lun pære med rognebærgele.

Potetvalg:  Velg mellom vanlig kokte, fløtegratinerte, røsti poteter eller smørstekte poteter. 

Saus: Vi lager egen saus, laget på egen kokt kraft tilpasset den menyen du velger. 

Endring i antall kuverter må vi ha 4 dager før levering.

Forretter

Kr. 94,-

Hovedretter

Kr. 420,-

Hjemmelagde desserter

Kr. 104,-
Kr. 91,-
Kr. 91,-

Kaker fra Kristiania Gourmet

Levering, fraktpriser, pant på varmekasser