Julemat catering
Levering av catering i Oslo: Klikk her for priser og tider
1. Julemat med koldtbord I (min. 10 pers.)
Varmt:
Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus
Kaldt:
Roastbeef m/remulade, kokt laks/sild, gravet laks m/sennepssaus, røkt laks m/eggerøre, sylte m/sennep, brød (vi har glutenfritt brød) og smør
2. Julemat med koldtbord II (min. 10 pers.)
Varmt:
Pinnekjøtt, kålrotstappe, ribbe, medisterkaker, surkål, julepølse, saus og poteter.
Kaldt:
Roastbeef m/remulade, kokt laks/sild, gravet laks m/sennepssaus, røkt laks m/eggerøre, sylte m/sennep, brød (vi har glutenfritt brød) og smør
3. Påleggsbord med julepålegg (min. 10 pers.)
Gravet laks m/sennepssaus, røkt laks m/eggerøre, sylte m/sennep, ribbe m/surkål, juleskinke m/Waldorfsalat, sild, brød (vi har glutenfritt brød) og smør
4. Vanlig julemeny (min. 10 pers.)
Middels porsjoner
Store porsjoner
5. Julemeny med skinkestek (min. 10 pers.)
6. Pinnekjøtt (min. 10 pers.)
Pinnekjøtt røkt eller urøkt, vossakorv, kålrotstappe, poteter og smør
7. Julemeny med pinnekjøtt (min. 10 pers.)
8. Julekoldtbord (min. 10 pers.)
Røkt laks m/eggerøre, gravet laks m/sennepssaus, ribbe m/surkål, sylte m/sennep, røkt svinekam m/Waldorfsalat, roastbeef m/remulade, sild, brød (vi har glutenfritt brød) og smør
9. Kalkun (MIN.10 PERS.)
10. Skinkestek (min. 10 pers.)
11. Juletapas (min. 10 pers.)
Varmt:
Sossisser, kalkunspidd, ribbe, pinnekjøtt, varmrøkt hjort flatbiff, spanske kjøttboller, surkål, kålrotstappe, poteter
Kaldt:
Sylte m/sviske, Edamerost, lefse m/gravet laks, lefse m/røkt laks, lefse m/rakørret, juleskinke m/cherrytomat, Waldorfsalat, sennepsdipp, pariserloff og smør.
12. Dansk julebord (min. 10 pers.)
Varmt:
Dansk fleskestek, danske frikadeller, dansk medisterpølse, lun leverpostei m/bacon, rødkål.
Kaldt:
3-5 sorter sild, roastbiff m/remulade, røkt ål m/eggerøre, ost, rugbrød, kjeks.
13. Julesmørbrød (vi har glutenfritt brød)
Varme karbonadesmørbrød
14. Julesnitter
5 snitter med: Sylte, laks, ribbe, edamer og okse-/lammerull
15. Risengrynsgrøt (min. 10 pers.)
Desserter
Riskrem med rød saus
Forretter
Gravet laks m/tilbehør
Levering, fraktpriser, pant på varmekasser
Generelle åpningstider
Mandag-onsdag | 09:30-17:00 |
Torsdag | 09:30-18:00 |
Fredag | 09:00-18:00 |
Lørdag | 09:00-16:00 |