Julemat catering
Levering av catering i Oslo: Klikk her for priser og tider
1. Julemat med koldtbord I (min. 10 pers.)
Varmt:
Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri)
Kaldt:
Roastbeef m/remulade, kokt laks/sild, gravet laks m/sennepssaus, røkt laks m/eggerøre, sylte m/sennep, brød (vi har glutenfritt brød) og smør
2. Julemat med koldtbord II (min. 10 pers.)
Varmt:
Pinnekjøtt, kålrotstappe, ribbe, medisterkaker, surkål, julepølse, saus (kan lages glutenfri) og poteter.
Kaldt:
Roastbeef m/remulade, kokt laks/sild, gravet laks m/sennepssaus, røkt laks m/eggerøre, sylte m/sennep, brød (vi har glutenfritt brød) og smør
3. Påleggsbord med julepålegg (min. 10 pers.)
Gravet laks m/sennepssaus, røkt laks m/eggerøre, sylte m/sennep, ribbe m/surkål, juleskinke m/Waldorfsalat, sild, brød (vi har glutenfritt brød) og smør
4. Vanlig julemeny (min. 10 pers.)
Middels porsjoner
Store porsjoner
5. Julemeny med skinkestek (min. 10 pers.)
Ribbe, skinkestek, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri)
6. Pinnekjøtt (min. 10 pers.)
Pinnekjøtt røkt eller urøkt, vossakorv, kålrotstappe, poteter og smør
7. Julemeny med pinnekjøtt (min. 10 pers.)
Ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, julepølse, kålrotstappe, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri)
8. Julekoldtbord (min. 10 pers.)
Røkt laks m/eggerøre, gravet laks m/sennepssaus, ribbe m/surkål, sylte m/sennep, røkt svinekam m/Waldorfsalat, roastbeef m/remulade, sild, brød (vi har glutenfritt brød) og smør
9. Kalkun (MIN.10 PERS.)
Kalkun, Waldorfsalat, poteter, rødkål og saus (kan lages glutenfri)
(min 5 pers. hel kalkun min. 10 pers.)
10. Skinkestek (min. 10 pers.)
Skinkestek, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri)
11. Juletapas (min. 10 pers.)
Varmt:
Sossisser, kalkunspidd, ribbe, pinnekjøtt, varmrøkt hjort flatbiff, spanske kjøttboller, surkål, kålrotstappe, poteter
Kaldt:
Sylte m/sviske, Edamerost, lefse m/gravet laks, lefse m/røkt laks, lefse m/rakørret, juleskinke m/cherrytomat, Waldorfsalat, sennepsdipp, pariserloff og smør.
12. Dansk julebord (min. 10 pers.)
Varmt:
Dansk fleskestek, danske frikadeller, dansk medisterpølse, lun leverpostei m/bacon, rødkål.
Kaldt:
3-5 sorter sild, roastbiff m/remulade, røkt ål m/eggerøre, ost, rugbrød, kjeks.
13. Julesmørbrød (vi har glutenfritt brød)
Varme karbonadesmørbrød
14. Julesnitter
5 snitter med: Sylte, laks, ribbe, edamer og okse-/lammerull
15. Risengrynsgrøt (min. 10 pers.)
Desserter
Riskrem med rød saus
Forretter
Gravet laks m/tilbehør
Levering, fraktpriser, pant på varmekasser
Kontaktinfo
Epost: bestilling@strom-larsen.no
Telefon: 22 09 31 80
Generelle åpningstider
Mandag-onsdag | 09:30-17:00 |
Torsdag | 09:30-18:00 |
Fredag | 09:00-18:00 |
Lørdag | 09:00-16:00 |
Julens åpningstider
Dato | Åpningstider |
8. desember | STENGT |
9. – 12. desember | 09:30 – 18:00 |
13. desember | 09:00 – 18:00 |
14. desember | 09:00 – 17:00 |
15. desember | STENGT |
16. – 18. desember | 09:00 – 18:00 |
19. – 20. desember | 09:00 – 19:00 |
21. desember | 09:00 – 18:00 |
22. desember | 14:00 – 18:00 |
23. desember | 09:00 – 18:00 |
Julaften, 24. desember | 09:00 – 13:00 |
25. – 26. desember | STENGT |
27. desember | 09:00 – 18:00 |
28. desember | 09:00 – 16:00 |
29. desember | STENGT |
30. desember | 09:30 – 18:00 |
Nyttårsaften, 31. desember | 09:30 – 15:00 |