Julemat catering

Levering av catering i Oslo: Klikk her for priser og tider

1. Julemat med koldtbord I (min. 10 pers.)

Varmt:
Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri)

Kaldt:
Roastbeef m/remulade, kokt laks/sild, gravet laks m/sennepssaus, røkt laks m/eggerøre, sylte m/sennep, brød (vi har glutenfritt brød) og smør

Kr. 605,- pp.

2. Julemat med koldtbord II (min. 10 pers.)

Varmt:
Pinnekjøtt, kålrotstappe, ribbe, medisterkaker, surkål, julepølse, saus (kan lages glutenfri) og poteter.

Kaldt:
Roastbeef m/remulade, kokt laks/sild, gravet laks m/sennepssaus, røkt laks m/eggerøre, sylte m/sennep, brød (vi har glutenfritt brød) og smør

Kr. 625,- pp.

3. Påleggsbord med julepålegg (min. 10 pers.)

Gravet laks m/sennepssaus, røkt laks m/eggerøre, sylte m/sennep, ribbe m/surkål, juleskinke m/Waldorfsalat, sild, brød (vi har glutenfritt brød) og smør

Kr. 370,- pp.

4. Vanlig julemeny (min. 10 pers.)

Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri)

Middels porsjoner

Kr. 400,- pp.

Store porsjoner

Kr. 430,- pp.

5. Julemeny med skinkestek (min. 10 pers.)

Ribbe, skinkestek, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri)

Kr. 430,- pp.

6. Pinnekjøtt (min. 10 pers.)

Pinnekjøtt røkt eller urøkt, vossakorv, kålrotstappe, poteter og smør

Kr. 480,- pp.

7. Julemeny med pinnekjøtt (min. 10 pers.)

Ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, julepølse, kålrotstappe, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri)

Kr. 500,- pp.

8. Julekoldtbord (min. 10 pers.)

Røkt laks m/eggerøre, gravet laks m/sennepssaus, ribbe m/surkål, sylte m/sennep, røkt svinekam m/Waldorfsalat, roastbeef m/remulade, sild, brød (vi har glutenfritt brød) og smør

Kr. 515,- pp.

9. Kalkun (MIN.10 PERS.)

Kalkun, Waldorfsalat, poteter, rødkål og saus (kan lages glutenfri)
(min 5 pers. hel kalkun min. 10 pers.)

Kr. 450,- pp.

10. Skinkestek (min. 10 pers.)

Skinkestek, surkål, poteter og saus (kan lages glutenfri)

Kr. 365,- pp.

11. Juletapas (min. 10 pers.)

Varmt:
Sossisser, kalkunspidd, ribbe, pinnekjøtt, varmrøkt hjort flatbiff, spanske kjøttboller, surkål, kålrotstappe, poteter

Kaldt:
Sylte m/sviske, Edamerost, lefse m/gravet laks, lefse m/røkt laks, lefse m/rakørret, juleskinke m/cherrytomat, Waldorfsalat, sennepsdipp, pariserloff og smør.

Kr. 555,- pp.

12. Dansk julebord (min. 10 pers.)

Varmt:
Dansk fleskestek, danske frikadeller, dansk medisterpølse, lun leverpostei m/bacon, rødkål.

Kaldt:
3-5 sorter sild, roastbiff m/remulade, røkt ål m/eggerøre, ost, rugbrød, kjeks.

Kr. 520,- pp.

13. Julesmørbrød (vi har glutenfritt brød)

Ribbe, okserull, lammerull, sylte, laks og reker
Kr. 89,- pp.

Varme karbonadesmørbrød

Kr. 82,- pp.

14. Julesnitter

5 snitter med: Sylte, laks, ribbe, edamer og okse-/lammerull

Kr. 195,- pp.

15. Risengrynsgrøt (min. 10 pers.)

Kr. 160,- pp.

Desserter

Riskrem med rød saus

Kr. 95,- pp.
Kr. 111,- pp.
Kr. 98,- pp.

Forretter

Rakfisk m/tilbehør
Kr. 103,- pp.

Gravet laks m/tilbehør

Kr. 98,- pp.
Røkt ål m/tilbehør
Kr. 105,- pp.

Levering, fraktpriser, pant på varmekasser