Catering
Ønsker dere catering i Oslo og omegn til små eller store selskaper? Vi tilbyr snitter, koldtbord, spekematbord, tapas, osteanretninger, gryteretter, selskapsmenyer, grilling med kokk, lunsjmat og overtidsmat. Vi leverer catering til dåp, konfirmasjon, bryllup og minnestund. Vi har også egne julemenyer, oktoberfestmenyer og grillmenyer du kan grille selv. Vi har et rikelig utvalg av egenproduserte råvarer å velge mellom. Ønsker du andre catering løsninger, tillegg av retter eller andre sammensetninger, kan vi hjelpe deg med det. Vi gjør hva vi kan for å tilfredsstille dine ønsker!
Levering av catering i Oslo: Klikk her for priser og tider
Koldtbord og spekemat
Jubileumskoldtbord (min. 10 pers)
Røkelaks, rekecabarét, rensede reker eller reker med skall, sild eller kokt laks, roastbiff, sennepsglassert skinke, ribbe eller karbonader, kylling, eggerøre, Waldorfsalat, potetsalat, surkål/stekt løk, remulade, majones
Tillegg brød og smør: Kr. 30,- pr. pers.
Koldtbord (min.10 pers)
Røkelaks, rekecabarét, sild eller kokt laks, roastbiff, ribbe eller karbonader, kylling, eggerøre, Waldorfsalat, potetsalat, surkål/stekt løk, remulade, majones
Tillegg brød og smør: Kr. 30,- pr. pers.
Luksuskoldtbord I (min. 10 pers.)
1/2 hummer, røkt ål, roastbiff, sennepsglassert skinke, Pepper paté, marinert kalkunbryst, røkelaks og eggerøre, gravet laksog sennepssaus, dillstuede poteter, Waldorfsalat og remulade
Tillegg brød og smør: Kr. 30,- pr. pers
Luksuskoldtbord II (min 10 pers.)
Fylt svinefilét (ytre), røkt lammelår eller tartar (m/tilbehør), gravlet laks og dillstuede poteter, røkelaks og eggerøre, roastbiff, sennepsglassert skinke, pepperrotkrem, Waldorfsalat og remulade
Tillegg brød og smør: Kr. 30,- pr. pers.
Sjømatbord (min. 10 pers.)
1/2 hummer (amerikansk), 1/2 krabbe, reker m/skall, blåskjell, gravlet laks, sennepssaus, eller røkelaks m/eggerøre, loff, majones, sitron, eddik og smør
Påleggsbord (min.10 pers)
Røkelaks og eggerøre, gravet laks og sennepssaus, skinke, Waldorfsalat, roastbiff, remulade og brød og smør
Snitter og smørbrød
Klassiske snitter
5 snitter med røkelaks og hjemmelaget eggerøre, håndpillede reker med dillmajones, marinert roastbiff, røkt skinke med hjemmelagd italiensk salat, brie med eplemarmelade
Kanapéer (pr. stk.)
Røkelaks, pepperpaté, ost (roquefort, brie, camembert), reker, roastbiff, hummer, sort kaviar, gravlaks (beregn 3-5 pr. person)
Baguetter (pr. stk.)
Chiabata (pr. stk.)
Rundstykker (1/2)
Salami, ost, skinke, okserull, servelat, egg, tomat og annet.
Uten kjeks
Med kjeks
Kaker fra Kristiania Gourmet
Catering i Oslo
Kontaktinfo
Epost: bestilling@strom-larsen.no
Telefon: 22 09 31 80
Generelle åpningstider
Mandag-onsdag | 09:30-17:00 |
Torsdag | 09:30-18:00 |
Fredag | 09:00-18:00 |
Lørdag | 09:00-16:00 |
Julens åpningstider
Dato | Åpningstider |
8. desember | STENGT |
9. – 12. desember | 09:30 – 18:00 |
13. desember | 09:00 – 18:00 |
14. desember | 09:00 – 17:00 |
15. desember | STENGT |
16. – 18. desember | 09:00 – 18:00 |
19. – 20. desember | 09:00 – 19:00 |
21. desember | 09:00 – 18:00 |
22. desember | 14:00 – 18:00 |
23. desember | 09:00 – 18:00 |
Julaften, 24. desember | 09:00 – 13:00 |
25. – 26. desember | STENGT |
27. desember | 09:00 – 18:00 |
28. desember | 09:00 – 16:00 |
29. desember | STENGT |
30. desember | 09:30 – 18:00 |
Nyttårsaften, 31. desember | 09:30 – 15:00 |