Denne uken og neste finner dere masse godt i disken.
Fra Norge:
Dry age entrecote 619 kr/kg
Dry age cote de boeuf 590 kr/kg
Marmorert entrecote 439 kr/kg
Marmorert ytrefilet 490 kr/kg
Indrefilet 630 kr/kg
Mørbrad biff 399 kr/kg
Culotte 302kr/kg
Skirt steak 275 kr/kg
T-bone steak 465 kr/kg
Fra USA:
Greather Omaha Angus
Indrefilet 1000 kr/kg
Ytrefilet 690 kr/kg
T-bone steak 830 kr/kg
Cote de boeuf 950 kr/kg
Short ribs 490 kr/kg
Fra Baskerland;
Txogitxu entrecote 755 kr/kg
Dette er gressetende storfe som lever til de blir 15-20 år gamle
Fra Japan:
Wagyu entrecote A4 2520 kr/kg
Wagyu entrecote A% 2810 kr/kg
Fra kjøttdisken har vi også andre spennende smaker.
Trøffelmarinert entrecote 449 kr/kg
Fylt ytrefilet m/hvitløkssmør og urter 550 kr/kg
Fylt mørbradbiff med mozzarella,basilikum og tomat 420 kr/kg
Chilimarinert culotte på spyd 322 kr/kg
Strimlet biffkjøtt 379 kr/kg
Vi har også filet av reinsdyr,hjort,elg(frossen)svin,lam og kalv i disken.
Du finner tilbehør som fløtepotet,brokkolisalat,marinerte grønnsaker,peppersaus,rødvinssaus og bearnaisesaus i disken.
Gryteretter:
Boeuf bourguignon 236 kr/kg
Biff stroganoff 226 kr/kg
Biffkarbonader 191 kr/kg
Biffsalat 169 kr/kg